Zákaznícký servis (Po až Pi: 9am - 5.30pm): +44 (0) 845 468 4197

Facebook Twitter

Select language

English Slovensky Česky

Najbližší odchod z UK do ČR a SR: utorok - 03.10.2017,

Ďaľšie termíny prepráv

uzávierka: 28.09.2017, 08:30:00 - štvrtok, zber: piatok 29.09.2017 až pondelok 02.10.2017, doručenie: od 06.10.2017 - piatok

Objednávka

Môj účet

5 spôsobov ako platiť
Náš partner - Toptrans
Ako správne baliť

Ochrana osobných údajov

Tento dokument o ochrane osobných údajov stanovuje, ako spoločnosť Dolphi Couriers Ltd používa a chráni všetky informácie, ktoré jej poskytnete pri použití tejto webovej stránky.

Dolphi Couriers Ltd sa týmto dokumentom zaväzuje chrániť vaše súkromie. V prípade, že budeme žiadať o poskytnutie informácií, pomocou ktorých vás vieme identifikovať pri použití tejto webovej stránky, ubezpečujeme vás, že tieto informácie budú použité v súlade s týmto dokumentom.

Dolphi Couriers Ltd môže zmeniť tento dokument aktualizovaním tejto stránky. Doporučujeme čas od času skontrolovať prípadné zmeny na tejto stránke. Tento dokument nadobúda účinnosť od 15.6.2011.

Aké informácie zbierame

Môžeme zbierať nasledujúce informácie:

  1. meno a adresu
  2. kontaktné informácie vrátane emailovej adresy a telefónu
  3. ďalšie informácie týkajúce sa zákazníckych prieskumov a/alebo akcií

Čo robíme s informáciami, ktoré zbierame

Požadujeme tieto informácie z dôvodov lepšie porozumieť vašim potrebám a poskytnúť vám lepšie služby, a najmä z nasledujúcich dôvodov:

  1. Vnútorné vedenie záznamov.
  2. Môžeme použiť tieto informácie pre zlepšenie našich produktov a služieb
  3. Môžeme pravidelne posielať reklamné e-maily o nových produktoch, špeciálne ponuky alebo iné informácie, ktoré si myslíme, že by vás mohli zaujímať.
  4. Čas od času môžeme tiež použiť tieto informácie, aby sme vás kontaktovali pre účely prieskumu trhu. Môžeme vás kontaktovať e-mailom, telefonicky alebo poštou. Môžeme použiť tieto informácie na prispôsobenie webovej stránky podľa Vašich záujmov.

Bezpečnosť

Zaväzujeme sa zaistiť, že Vaše informácie sú v bezpečí. S cieľom zabrániť neoprávnenému prístupu či prezradeniu, sme zaviedli vhodné fyzické, elektronické a riadiace postupy ochrany a zabezpečenia informácií, ktoré zhromažďujeme online.

Ako používame cookies

Cookie je malý súbor, ktorý požiada, aby mohol byť umiestnený na pevný disk počítača. Akonáhle budete súhlasiť, súbor je pridaný a cookie pomôže analyzovať internetovú prevádzku alebo vám dá vedieť, keď navštívite určitú stránku. Cookies umožňujú webovým aplikáciam reagovať na vás ako jednotlivca. Webová aplikácia môže prispôsobiť svoje operácie na vaše potreby a záľuby zhromažďováním a zapamätaním si informácií o vašich preferenciách.

Používame cookies na zistenie, ktoré stránky sú používané. To nám pomáha analyzovať dáta o prevádzke webových stránok a vylepšiť naše internetové stránky za účelom prispôsobenia potrebám zákazníkov. Tieto informácie používame len na účely štatistickej analýzy a potom sú dáta zo systému odstránené.

Celkovo možno povedať, že cookies nám pomáhajú poskytnúť vám lepšie webové stránky, vďaka sledovaniu aké stránky nájdete užitočné a aké nie. Cookie nám v žiadnom prípade nedávajú prístup k vášmu počítaču alebo akékoľvek informácie o vás, okrem údajov, ktoré sa rozhodnete zdieľať s nami.

Môžete si vybrať, či chcete prijať alebo odmietnuť cookie. Väčšina webových prehliadačov cookie automaticky prijímajú, ale Vy môžete obvykle zmeniť nastavenie prehliadača, aby cookie odmietol, pokiaľ si to prajete. Toto môže zabrániť plnému využitiu týchto stránok.

Odkazy na iné stránky

Naše webové stránky môžu obsahovať odkazy na iné webové stránky. Avšak, ak ste použili tieto odkazy na opustenie našej stránky, mali by ste vziať na vedomie, že nemáme žiadnu kontrolu nad týmito ďalšími webovými stránkami. Preto nemôžeme byť zodpovední za ochranu a súkromie všetkých informácií, ktoré poskytnete pri návšteve týchto stránok a tieto ďalšie stránky nie sú upravené týmto dokumentom. Mali by ste byť opatrní a pozrieť sa na vyhlásenie o ochrane súkromia vzťahujúce sa na webové stránky o ktoré sa jedná.

Ovládanie vašich osobných údajov

Môžete sa rozhodnúť obmedziť zber alebo použitie vašich osobných údajov nasledujúcimi spôsobmi:

  1. vždy, keď ste požiadaní o vyplnenie formulára na webových stránkach, pozrite sa na pole, na ktoré možno kliknúť a naznačiť, že nechcete aby tieto informácie používať ktokoľvek na účely priameho marketingu
  2. ak ste už predtým súhlasili s použitím Vaších osobných údajov pre účely priameho marketingu, môžete si to kedykoľvek rozmysieť a dať nám vedieť písomne ​​alebo e-mailom na info@dolphi-transport.com.

Nebudeme predávať, distribuovať alebo prenajímať vaše osobné údaje tretím stranám ak nebudeme mať váš ​​súhlas, alebo sme zo zákona povinní tak urobiť. Môžeme použiť vaše osobné údaje, aby sme vám posielali propagačné informácie o tretích strán, ktoré si myslíme, že by vás mohli zaujímať, ak nám oznámite, že si prajete aby sa tak stalo.

Môžete požiadať o podrobnosti osobných informácií, ktoré o vás zhromažďujeme na základe Data Protection Act 1998. Ak by ste chceli kópiu týchto informácií o vás, prosím napíšte nám na e-mail info@dolphi-transport.com

Ak si myslíte, že akékoľvek informácie ktoré o vás držíme sú nesprávne alebo neúplné, napíšte nám čo najskôr. Budeme sa snažiť bezodkladne opraviť akékoľvek informácie, ktoré sa ukážu ako nepravdivé.