Zákaznický servis (Po až Pá: 9am - 5.30pm): +44 (0) 845 468 4197

Facebook Twitter

Select language

English Slovensky Česky

Nejbližší odchod z UK do ČR a SR: úterý - 24.10.2017,

Další termíny přeprav

uzávěrka: 19.10.2017, 08:30:00 - čtvrtek, sběr: pátek 20.10.2017 až pondělí 23.10.2017, doručení: od 27.10.2017 - pátek

Objednávka

Můj účet

5 způsobů jak platit
Náš partner - Toptrans
Jak správně balit

Ochrana osobních údajů

Tento dokument o ochraně osobních údajů stanoví, jak společnost Dolphi Couriers Ltd používá a chrání veškeré informace, které jí poskytnete při použití této webové stránky.

Dolphi Couriers Ltd se tímto dokumentem zavazuje chránit vaše soukromí. V případě, že budeme žádat o poskytnutí informací, pomocí kterých vás víme identifikovat při použití této webové stránky, ujišťujeme vás, že tyto informace budou použity v souladu s tímto dokumentem.

Dolphi Couriers Ltd může změnit tento dokument aktualizací této stránky. Doporučujeme čas od času zkontrolovat případné změny na této stránce. Tento dokument nabývá účinnosti od 15.6.2011.

Jaké informace shromažďujeme

Můžeme shromažďovat následující informace:

  1. méno a adresu
  2. kontaktní informace včetně emailové adresy a telefonu
  3. další informace týkající se zákaznických průzkumů a/nebo akcií

Co děláme s informacemi, které shromažďujeme

Požadujeme tyto informace z důvodu lépe porozumět vašim potřebám a poskytnout vám lepší služby, a zejména z následujících důvodů:

  1. Vnitřní vedení záznamů.
  2. Můžeme použít tito informace pro zlepšení našich produktů a služeb
  3. Můžeme pravidelně posílat reklamní e-maily o nových produktech, speciální nabídky nebo jiné informace, které si myslíme, že by vás mohly zajímat.
  4. Čas od času můžeme také použít tyto informace, abychom vás kontaktovali pro účely průzkumu trhu. Můžeme vás kontaktovat e-mailem, telefonicky nebo poštou. Můžeme použít tyto informace na přizpůsobení webové stránky dle Vašich zájmů.

Bezpečnost

Zavazujeme se zajistit, že Vaše informace jsou v bezpečí. S cílem zabránit neoprávněnému přístupu či prozrazení, jsme zavedli vhodné fyzické, elektronické a řídící postupy ochrany a zabezpečení informací, které shromažďujeme online.

Jak používáme cookies

Cookie je malý soubor, který požádá, aby mohl být umístěn na váš pevný disk počítače. Jakmile budete souhlasit, soubor je přidán a cookie pomůže analyzovat internetový provoz nebo vám dá vědět, když navštívíte určitou stránku. Cookies umožňují webové aplikace reagovat na vás jako jednotlivce. Webová aplikace může přizpůsobit své operace na vaše potřeby a záliby zhromažďováním a zapamatováním informací o vašich preferencích.

Používáme cookies na zjištění, které stránky jsou používány. To nám pomáhá analyzovat data o provozu webových stránek a vylepšit naše internetové stránky za účelem přizpůsobení potřebám zákazníků. Tyto informace používáme pouze pro účely statistické analýzy a pak jsou data ze systému odstraněny.

Celkově lze říci, že cookies nám pomáhají poskytnout vám lepší webové stránky, díky sledování jaké stránky najdete užitečné a jaké ne. Cookie nám v žádném případě nedávají přístup k vašemu počítači nebo jakékoli informace o vás, kromě údajů, které se rozhodnete sdílet s námi.

Můžete si vybrat, zda chcete přijmout nebo odmítnout cookie. Většina webových prohlížečů cookie automaticky přijímají, ale Vy můžete obvykle změnit nastavení prohlížeče, aby cookie odmítl, pokud si to přejete. Toto může zabránit plnému využití těchto stránek.

Odkazy na jiné stránky

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky. Nicméně, pokud jste použili tyto odkazy na opustění naší stránky, měli byste vzít na vědomí, že nemáme žádnou kontrolu nad tymito dalšími webovými stránkami. Proto nemůžeme být zodpovědní za ochranu a soukromí všech informací, které poskytnete při návštěvě těchto stránek a tyto další stránky nejsou upraveny týmto dokumentem. Měli byste být opatrní a podívat se na prohlášení o ochraně soukromí vztahující se na webové stránky o které se jedná.

Ovládání vašich osobních údajů

Můžete se rozhodnout omezit sběr nebo použití vašich osobních údajů následujícími způsoby:

  1. vždy, když jste požádáni o vyplnění formuláře na webových stránkách, podívejte se na pole, na které lze kliknout a naznačit, že nechcete aby tyto informace používat kdokoli pro účely přímého marketingu
  2. pokud jste již dříve souhlasili s použitím Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu, můžete si to kdykoliv přemyslet a dát nám vědět písemně nebo e-mailem na info@dolphi-transport.com.

Nebudeme prodávat, distribuovat nebo pronajímat vaše osobní údaje třetím stranám pokud nebudeme mít váš souhlas, nebo jsme ze zákona povinni tak učinit. Můžeme použít vaše osobní údaje, abychom vám posílali propagační informace o třetích stran, které si myslíme, že by vás mohly zajímat, pokud nám sdělíte, že si přejete aby se tak stalo.

Můžete požádat o podrobnosti osobních informací, které o vás shromažďujeme na základě Data Protection Act 1998. Pokud byste chtěli kopii těchto informací o vás, prosím napište nám na e-mail info@dolphi-transport.com

Pokud si myslíte, že jakékoliv informace které o vás držíme jsou nesprávné nebo neúplné, napište nám co nejdříve. Budeme se snažit neprodleně opravit veškeré informace, které se ukáží jako nepravdivé.